Stichting Erfgoed Buitenplaats Huize Bijdorp

Vacature voorzitter Erfgoedstichting

Op (korte) termijn komt de positie van voorzitter van het bestuur van de Erfgoedstichting Buitenplaats Huize Bijdorp beschikbaar. De voorzitter vervult tevens een belangrijke rol in het proces tot herontwikkeling van de buitenplaats Huize Bijdorp en treedt in dat proces op als gedelegeerde namens de Congregatie en de Erfgoedstichting.

Hij neemt deel aan de commissies gebouwen en overheid/subsidie van de Erfgoedstichting. Hij vervult de opdrachtteversrol naar de contract-, ontwikkelings- en projectmanager. Voor de herontwikkeling neemt hij zitting in de stuurgroep samen met de contract-, ontwikkelings- en projectmanager.

Voor nadere informatie zie het profiel dat als bijlage beschikbaar is.

Heb je interesse in deze functie of zou je meer hierover willen weten? Neem dan contact op met Peter Meijs, de huidige voorzitter.

865 730 Stichting Erfgoed Buitenplaats Huize Bijdorp